Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:28:31

На Різдвяні свята поліція Чернігівщини працювала в посиленому режимі

12.01.2016   07:29Агенцiя

Протягом чотирьох вихідних 7 - 10 січня на охорону публічного порядку та безпеки громадян в Чернігівській області було задіяно понад тисячу поліцейських.

В ці дні поліція розкрила понад півсотні кримінальних правопорушень та склала на порушників більше ста адмінпротоколів. Вже традиційно склалося, що всі святкові та вихідні дні правоохоронці працюють у посиленому режимі, щоб громадяни могли спокійно та безпечно відпочити від трудових буднів.

Під час Різдвяних свят (а це аж чотири вихідні) правоохоронцям також довелося напружено працювати, забезпечуючи публічний порядок та розкриваючи злочини. Адже зловмисники в ці дні також активізуються.

Так, вже 7 січня поліцейські Варвинського відділення Прилуцького відділу поліції розкрили вбивство в с.Світличне Варвинського району. Протягом наступних трьох днів уже в Чернігові були затримані серійний грабіжник та серійний крадій, на рахунку кожного з яких понад три десятки злочинів. Причому першого не вдавалося затримати протягом півроку.

Також було розкрите кримінальне правопорушення проти поліцейського, скоєне в Бахмацькому районі, де півтора десятки молодиків з битками напали на офіцера та його родичів прямо у них вдома. На даний час всі зловмисники встановлені, кілька з них згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу затримані в ізолятор тимчасового тримання. Відкриті кримінальні провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) та статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинені групою осіб, пов'язане з опором представникові влади або громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, вчинене із застосуванням холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Поліцейські підрозділу молодіжної превенції Чернігівського відділення ГУНП в Чернігівській області також посилено працювали, розшукуючи безвісти зниклу 14-річну школярку з с.Олишівки, Чернігівського району. Дівчина поїхала з дому напередодні Різдва та не повернулася. Неповнолітню знайшли протягом доби аж у Полтавській області та повернули додому.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини