Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:52:16

Правоохоронцями затримано грабіжників таксиста

08.01.2016   08:23

Черговий наряд поліції по орієнтуванню чергової частини Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області затримав зловмисників, які пограбували водія таксі.

До чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого таксиста про те, що його пограбували двоє чоловіків, яких він підвозив до вказаного ними місця.

По орієнтуванню чергової частини на місце події негайно виїхав черговий наряд поліції.

В ході подальшої перевірки правоохоронцями було встановлено, що підозрювані перебували в стані сп'яніння. Під час руху машини між водієм та пасажирами виник конфлікт щодо оплати проїзду. Дізнавшись, що платити клієнти не збираються, перевізник зупинив машину та повідомив чоловікам, що далі їх не повезе. Після чого, зі слів водія, один з пасажирів вихопив у нього ключі від автомобіля та забрав з панелі автівки 200 гривень і вони удвох з приятелем побігли у двори багатоповерхівок.

Потерпілий одразу ж викликав правоохоронців. На місце події прибув черговий наряд поліції, який за наданими прикметам в одному з дворів сусідньої вулиці затримав грабіжників. Ними виявилися жителі обласного центру 1987 та 1980 років народження, раніше не судимі, які в скоєному зізналися та дали правдиві свідчення. Ключі від автомобіля у них були вилучені та повернуті власнику.

За фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України («грабіж»), яка передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове Розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.