Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:28:02

Поліція вилучила наркотиків на 250 тисяч гривень

23.12.2015   13:37

В ході санкціонованого обшуку у раніше судимого чернігівця поліцейські оперативно-пошукового відділу у Чернігівській області Департаменту протидії наркозлочинності вилучили 2 кілограми курильних сумішей та 100 грамів амфетаміну.

Поліцейські оперативно-пошукового відділу в Чернігівській області V територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності в ході оперативного супроводження матеріалів кримінального провадження,

відкритого за статтею «незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», спільно зі слідчими Чернігівського відділу поліції та відділу швидкого реагування ГУНП в Чернігівській області провели санкціонований обшук у 33-річного чернігівця, раніше судимого за незаконне поводження з наркотиками та зброєю.

В результаті обшуку помешкання поліцейські вилучили подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору масою близько 1г, подрібнену речовину рослинного походження коричневого кольору масою близько 1г (попередньо курильні суміші) та 28 пігулок біло-коричневого кольору. Також правоохоронці провели санкціонований обшук гаражу та автомобіля Mitsubishi Outlender, якими користується громадянин.

У гаражі була виявлена речовина рослинного походження зеленого кольору у розчині рідини зеленого кольору загальною масою близько 2кг (попередньо розчин курильної суміші), посуд, в якому знаходився розчин з речовиною, поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною біло-сірого кольору масою близько 100г (попередньо амфетамін).

У автомобілі поліцейські вилучили речовину рослинного походження зеленого кольору масою близько 1г та 2 пігулки рожевого кольору. За цінами чорного ринку вартість вилучених наркотиків складає близько 250 тисяч гривень. Вилучені речовини направлені на експертизу до Чернігівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ДНДЕКЦ МВС України. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини