Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:31:55

Посилки до колоній та СІЗО в Чернігівській області: замість смальцю - канабіс, замість грецьких горіхів - амфетамін

15.12.2015   12:58Агенцiя

Протягом останнього часу до Менської виправної колонії (№ 91), Чернігівської виправної колонії (№ 44) та Чернігівського СІЗО збільшилась кількість спроб передати засудженим та ув`язненим наркотичні речовини.

Так, до засуджених Менської виправної колонії (№ 91), установи, де відбувають покарання колишні співробітники правоохоронних органів, надійшло 3 посилки. З м. Новомосковськ надійшла посилка, де в середині грецьких горіхів було виявлено речовину зеленого кольору рослинного походження зовнішньо схожу на каннабіс, попередньо загорнуту в папір та фольгу, та порошкоподібну речовину білого кольору.

Місто Новомосковськ, Дніпропетровської області було відправником ще однієї посилки з наркотичними речовинами – в пачці з цигарками було виявлено та вилучено дві цигарки з канабісом. З м. Шостка засудженому передали туфлі, де в каблуках було виявлено речовину зеленого кольору рослинного походження, а також п’ять згортків з вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, попередньо загорнуті у фольгу.

Під час догляду посилки на ім`я ув`язненого Чернігівського СІЗО в середині банки зі смальцем виявлено поліетиленовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження.
Другий випадок в слідчому ізоляторі трапився під час догляду спортивного одягу засудженої жінки – в підкладці виявлено фрагмент медичного бинта світло-коричневого кольору.

Під час здійснення обходу по периметру охороняємої зони Чернігівської виправної колонії (№ 44) було виявлено згорток з картоплею. В середині картоплини, обмотаної газетою та скотчем, знаходився шприц з рідиною темно-коричневого кольору, приблизно 14 мл.

Під час всіх випадків по каналу 102 було викликано слідчо-оперативні групи, де в присутності понятих проведено вилучення та документування даних фактів.
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини