Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 8 вересня, 02:46:08

На кордоні вилучено кримінальні автомобілі

10.12.2015   16:20

Вчора в міжнародному пункті пропуску «Грем’яч» прикордонними нарядами виявлено два кримінальних легкових автомобіля.

Спочатку, під керуванням 30-річного громадянина України на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль «LEXUS LX470», зареєстрований у Донецькій області. Прикордонним нарядом, після опитування водія, автомобіль направлено на проведення контролю другої лінії т поглибленого огляду.

До проведення поглибленого огляду автомобіля залучили співробітника митниці. В ході перевірки встановлено, що ідентифікаційний номер кузову автомобіля не співпадає з вказаним у реєстраційному документі.

Водія автомобіля притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 121-1 «Експлуатація водіями транспортних засобів, номери агрегатів яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

Крім того, в діях власника автомобіля вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 290 Кримінального Кодексу України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».
 
Наприкінці дня, на в’їзд в Україну, під керуванням 40-річного громадянина України, прибув легковий автомобіль «VOLKSWAGEN PASSAT», що перебував на шведській реєстрації.

За результатами здійснення контролю другої лінії встановлено, що довіреність на транспортний засіб, яка нібито видана у м. Києві 2 грудня, насправді була використана ще в січні цього року для зовсім іншого автомобіля та й нотаріуса, що видав довіреність, з таким прізвищем в Києві немає.

Таким чином, в діях водія автомобіля вбачаються ознаки злочину передбаченого статтею 358 Кримінального Кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

В обох випадках направлені повідомлення про виявлення кримінальних правопорушень до Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області 17:51

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Верстатник, слюсар, водій … Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 17:40

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На початок вересня на Чернігівщині налічувалось близько 5 тисяч офіційних безробітних (4,8 тис.), серед яких майже 80 % жінок.

“Українське сценічне вбрання. Смарагдова віднова” 12:17

Всіх, хто цікавиться історією української культури — у широкому розумінні — 5 вересня 2024 року запросили до мистецької дискусії Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” та балетмейстер, дослідник-етнограф, автор серії книг про історію народного танцю і костюму Костянтин Богомаз.

Складні часи вимагаються рішучих дій: як розвивається бізнес на Прилуччині 10:10

Наразі весь бізнес Чернігівщини – прикордонного деокупованого регіону – переживає не найкращі часи. Прилуцький район – не виняток з-поміж п’яти, адже будь-який розвиток потребує інвестицій, іншими словами – надто ризикових рішень під час війни.

 Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань

Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань 10:09

305 медиків з 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговують мешканців 49 територіальних громад Чернігівщини, пройшли навчальну програму з профілактики та раннього виявлення раку.