Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:42:08

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

02.12.2015   09:10Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 01 грудняпо 08 годину 02 грудня 2015 року.

МНС

МНС

Пожежі:

Зареєстровано 5 пожеж в житловому секторі. Вогнем пошкоджено 4 будівлі та вхідні двері житлової квартири. Причинами пожеж стало неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів, порушення правил монтажу електроустановок та електромереж, підпал


Виявлення та знищення ВНП:

01.12..2015 року о 08 год. 30 хв. на відкритій території поблизу с. Анисів, Чернігівського району, місцевими жителями було виявлено артилерійський снаряд калібром 85 мм часів Другої Світової війни, який о 13 год. 20 хв. знищено групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області.


Інші повідомлення:

Протягом чергової доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно  56 одиниць спеціальної техніки та 85 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.


Прогноз погоди на 02 грудня 2015 року

Хмарна погода з проясненнями, невеликі опади, на дорогах ожеледиця.
Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-18 м/с. Температура по області вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.
По Чернігову невеликі опади, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура  вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.


Радіаційний фон на території області складає:

м. Чернігів - 10 мкр/год, м. Щорс - 11 мкр/год, с. Покошичі - 10 мкр/год, м. Семенівка - 10 мкр/год, м. Ніжин - 11 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 13 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.