Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:25:05

Привітали працівників прокуратури

02.12.2015   08:09Агенцiя

У вівторок, 1 грудня, в приміщенні Прокуратури Чернігівської області відбулися урочисте зібрання з нагоди Дня працівників прокуратури.

Відповідно до усталеного формату подібних заходів, учать у ньому взяли керівники виконавчої та представницької влади області, органів правопорядку та безпеки, інші високі гості.

Звертаючись до присутніх працівників прокуратури області, голова ОДА Валерій Куліч зазначив, що труднощі процесу реформування служби не мають впливати на ефективність поточної роботи, а у перспективі дадуть позитивні результати державі та кожному громадянину.

З нагоди професійного свята почесною грамотою обласної державної адміністрації було нагороджено:
Герасименко Тамару Михайлівну – начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації прокуратури Чернігівської області;
Кожедуба Євгенія Миколайовича – начальника слідчого відділу прокуратури Чернігівської області;
Розенка Дмитра Олеговича – прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Чернігівської області.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:
Булавко Оксані Володимирівні – прокурору відділу організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації прокуратури Чернігівської області;
Кравченку Володимиру Володимировичу – прокурору прокуратури міста Чернігова;
Крупку Сергію Володимировичу – прокурору відділу ювенальної юстиції прокуратури Чернігівської області;
Сидоренко Марині Володимирівні – прокурору прокуратури Городнянського району;
Тимошенкову Володимиру Івановичу – прокурору з питань організаційно-методичної роботи відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Чернігівської області.

У своєму вітальному слові голова обласної ради зазначив, що реорганізація структурних підрозділів та масштабне кадрове оновлення прокурорської системи, яке нині відбувається в нашій державі, має сприяти зміцненню правопорядку.
Керівник обласного представницького органу побажав працівникам прокуратури успіхів у роботі, міцного здоров'я, благополуччя і за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм нагородив Почесними грамотами обласної ради старшого прокурора Прилуцької міжрайонної прокуратури Юрія Антоненка, прокурора прокуратури Ічнянського району Катерину Окостень, начальника секретаріату прокуратури області Любов Стельмах та начальника відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Лесю Шваб.

З нагоди свята до присутніх у залі обласної прокуратури звернулися народний депутат України, новообраний Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова апеляційного суду Садіг Тагієв, начальник управління Служби безпеки України в області Олександро Довженко, начальник управління Державної пенітенціарної служби в області Валерій Пісклов, інші офіційні особи.

Архієпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій закликав працівників прокуратури завжди залишатися людяними та пам'ятати заповіді Божі.

Своїх коллег привітав та вручив відзнаки прокурор області Віктор Носенко.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини