Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:13:30

Наряд роти поліції громадської безпеки особливого призначення разом з небайдужими громадянами затримав грабіжника

02.12.2015   07:45

Наряд поліції за сприяння громадян затримав п'яного молодика, який завдав ножових поранень відвідувачу кафе та пограбував охоронника закладу.

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Антон Шевцов, до чергової частини надійшло повідомлення, що неподалік одного з міських кафе відбувається бійка.

За орієнтуванням чергової частини на місце події негайно виїхали наряд роти поліції громадської безпеки особливого призначення та слідчо-оперативна група.

В ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що того вечора до кафе зайшов чоловік, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і почав чіплятися до відвідувачів. На зауваження охоронця зловмисник не тільки продовжив ображати клієнтів закладу, а й демонстративно дістав з кишені розкладного ножа та встромив його в ногу хлопцеві, який стояв поруч. Потім зірвав з шиї охоронця ланцюжок жовтого кольору та вибіг з кафе. Поліцейські спільно з відвідувачами кафе затримали грабіжника. У нього вилучені ніж та ланцюжок, який в подальшому був повернутий власнику.

Антон Шевцов повідомив, що за фактом пограбування та спричинення тілесних ушкоджень відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років; та ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Грабіжник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.