Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:47:42

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

01.12.2015   09:04Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 30 листопада до 8:00 1 грудня 2015 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 5 дорожньо-транспортних пригод та 2 пожежі в житловому секторі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 7 осіб постраждали.


Хід ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із ліквідацією пожежі на торфовищі:

Продовжуються заходи з ліквідації пожежі на торфовищі в урочищі Трубіж біля с. Данівка Козелецького району.
Станом на 8 год. 1 грудня загальна площа пожежі склала 12,8 га. Загрози населеним пунктам немає.


Стан доріг:


Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 77 одиниць спецтехніки та 96 чол. обслуговуючого персоналу ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Дорожньо-транспортні пригоди – 5:

- в м. Бобровиця по вул. 30-років Перемоги о 1 год. 20 хв. 29 листопада водій автомобіля "Mitsubichi Lancer" не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди два пасажира автомобіля отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Бобровицької центральної районної лікарні;

- на автодорозі Козелець-Остер-Сорокошичі поблизу с. Одинці Козелецького району о 8 год.10 хв. 29 листопада водій автомобіля "Geely" не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та перекинувся. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні; - на автодорозі Вільне-Короп (Коропський район) о 7 год. 25 хв. 29 листопада водій автомобіля "Ford Transit" не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди пасажир отримав тілесні ушкодження;

- в м.Чернігові на перехресті вулиць 1-го Травня та Грибоєдова о 16 год. 30 хв. 29 листопада водій автомобіля "ВАЗ-2107" здійснив наїзд на пішохода, який  перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перетинав проїжджу частину дороги. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні;

- в м. Чернігові по вул. 50 років ВЛКСМ о 16 год. 30 хв. 30 листопада водій  автомобіля "Volvo XC 90" здійснив наїзд на двох пішоходів. Внаслідок пригоди пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2.


Пожежі в житловому секторі – 2, внаслідок яких 1 особа загинула.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах   10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 30 листопада до 20 години 1 грудня очікується хмарна погода, невеликі опади, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.
По Чернігову температура протягом доби близько 0º.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини