Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:38:28

Чернігівські волонтери, в ході акції "Свято для захисника", розпочали збір новорічних подарунків для захисників Батьківщини

28.11.2015   11:35Агенцiя

В Чернігові стартувала акція «Свято для захисника», в ході якої волонтери збирають ялинкові прикраси і новорічні подарунки для військовослужбовців, які несуть службу в зоні АТО.

Триватиме акція до 30 грудня 2015 року.

Ініціювали акцію громадська організація «Жіноча сотня самооборони Чернігова» і Медіа-центр «Моє місто». Долучитися до неї може кожен, хто бажає таким чином подякувати українським воїнам за безпеку.

Разом з подарунками та прикрасами, вітальними листівками й малюнками, волонтери збирають для воїнів ліхтарики, акумулятори, тактичні рукавички, рюкзаки, термобілизну, флісові кофти й штани, наколінники й налокітники, тактичні окуляри, спальники, каремати, бензинові генератори тощо.

Також волонтери збирають подарунки, іграшки, книжки для дітей, які проживають в так званій «сірій зоні». Адже ці малюки також дуже потребують уваги та турботи.

— Взимку свят багато, приміром, вже 6 грудня — День Збройних Сил України, і ми обов’язково будемо вітати наших хлопців, передавати їм гостинці та домашні страви, — розповідає волонтер Зульфія Салко. — Далі Святий Миколай, католицьке Різдво, Новий рік. І нам дуже хочеться, аби й наші захисники хоч трошечки відчули атмосферу свята, відчули, наскільки ми їм вдячні, як за них переживаємо, турбуємося. Розумію, що усім сьогодні важко, але нашим воїнам-захисникам — ще важче.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.