Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:26:05

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

26.11.2015   09:00Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 25 листопада до 8:00 26 листопада 2015 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 3 пожежі та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.


Хід ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із ліквідацією пожежі на торфовищі:

Продовжуються заходи з ліквідації пожежі на торфовищі в урочищі Трубіж біля с. Данівка Козелецького району.
Станом на 8 год. 26 листопада загальна площа пожежі склала 32,9 га. Загрози населеним пунктам немає.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Прилуки близько 14 год. 25 листопада водій мопеда «HONDA LEAD», здійснюючи об’їзд перешкоди (пошкодження дорожнього покриття), виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мопедом «ALFA». Внаслідок пригоди обидва водії отримали травми різного ступеню важкості та були доставлені до Прилуцької центральної міської лікарні;
- в с. Іржавець Ічнянського району о 19 год. 50 хв. 25 листопада перекинувся трактор «Т-40». Внаслідок пригоди водій трактора, 1962 року народження,   від отриманих травм загинув на місці аварії.


Пожежі в житловому секторі – 3, внаслідок яких 1 особа загинула.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 1:

В м. Чернігові по вул. Київській, 127 близько 19 год. 25 листопада стався порив водопроводу холодної води діаметром 50 мм. Без постачання холодної води залишилися мешканці 15 будинків приватного сектору.
Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами КП «Чернігівводоканал».


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів –11 мкр/год., Ніжин –12 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 25 листопада до 20 години 26 листопада очікується мінлива хмарність, без опадів, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 2-7º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.
По Чернігову температура вночі 3-5º морозу, вдень 0-2º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини