Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:24:48

Реальні справи: з турботою про людей!

12.11.2015   10:11Агенцiя

У виконавчій дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності підведені підсумки роботи за 9 місяців поточного року.

Станом на 1 жовтня поточного року в відділенні на обліку перебувало 28 558 страхувальників, що на 1 299 більше в порівнянні з початком року, у тому числі 709 осіб, уклали договори про добровільну участь в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

На матеріальне забезпечення і надання соціальних послуг застрахованим особам Чернігівщини на 2015 рік передбачено майже 135 млн. грн.Близько 70 відсотків цих витрат припадає на допомогу по тимчасовій непрацездатності.

Підприємствами, установами і організаціями до міжрайонних та Чернігівської міської дирекцій надано 18 711 заяв – розрахунків на фінансування матеріального забезпечення працюючих на загальну суму 84,8 млн. грн., у тому числі: по тимчасовій непрацездатності на 59 млн. грн., по вагітності та пологах на 25,3 млн. грн. та на поховання 0,5 млн. грн. (розмір цієї допомогискладає 2200 грн.). Всі вони профінансовані.

Одинадцяти особам, які переміщені з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, робочими органами відділення було надано матеріальне забезпечення на загальну суму 97,5 тис. грн., з яких допомога по тимчасовій непрацездатності склала 8,7 тис. грн. і по вагітності та пологах – 88,8 тис. грн.

Отже, відділенням своєчасно та в повному обсязі виконується основне завдання Фонду –надання матеріального забезпечення.
На фінансування оздоровчих заходів (забезпечення застрахованих осіб путівками на реабілітаційне (відновлювальне лікування)за 9 місяців використано кошти в сумі 3,0 млн. грн. Реабілітацію пройшли 312 працюючих осіб та 19 дітей, батьки яких є застрахованими особами.Ще 0,7 млн. грн. буде використано в IV кварталі для доліковування 81 особи (із них 5 дітей).  Загалом же, на ріквиділено412 реабілітаційних путівок на суму 3,7 млн. грн., які видаються застрахованим особам безкоштовно.За заявками лікувально – профілактичних закладівобласті Фондом придбано путівки в двадцять два санаторії із висококваліфікованим медичним персоналом і потужною лікувальною базою курортів Трускавець, Хмільник, Одеса, Бердянськ, Миргород та інших.

До завершення заходів, пов'язаних з утворенням Фонду соціального страхування України та його робочих органів, виконавча дирекція обласного відділення Фонду та 9 міжрайонних і Чернігівська міська дирекції, а це 118 висококваліфікованих спеціалістів, продовжуютьпрацювати над актуальними питаннями у сфері соціального страхування для забезпечення підтримки в складні життєві часи найбільш активної тапрацездатної частини населення Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.