Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:06:16

Будинок по вулиці Войкова, 27 в місті Чернігові підключено до електромережі

05.11.2015   15:28

Як повідомлялося раніше, органами прокуратури області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість) щодо порушень при здачі в експлуатацію багатоповерхового житлового будинку по вулиці Войкова, 27 у м. Чернігові.

Встановлено, що покупці квартир у будинку, який збудовано на замовлення КП «Чернігівбудінвест», не можуть вселитися до помешкань через відсутність підключення до електромережі.  Між замовником будівництва будинку, в тому числі й трансформаторної підстанції, та ПАТ «Чернігівобленерго», яким має бути погоджено підключення будинку до електромережі, проблемні питання щодо електропостачання не врегульовано.

Як наслідок, порушено права власників квартир.

Стан досудового розслідування заслухано на оперативній нараді у керівництва  прокуратури області, де серед вимог щодо проведення повного, всебічного та об’єктивного розслідування наголошувалося на необхідності відновлення порушених прав власників квартир.

На сьогодні будинок по вулиці Войкова, 27 вже підключено до електропостачання в тестовому режимі (для оцінки готовності електрообладнання та дотримання вимог протипожежної безпеки). За умови позитивних рішень органів контролю вказаний об’єкт має бути прийнятий в експлуатацію, а власники квартир зможуть заселитися.

Кримінальне провадження перебуває на контролі прокуратури області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини