Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:29:12

ДТП зі смертельним наслідком

31.10.2015   10:26

До чергової частини управління ДАІ в Чернігівській області надійшов дзвінок від чергового фельдшера Бахмацької районної лікарні, про те що медичні працівники констатували смерть 81-річної жінки від тілесних ушкоджень, які вона отримала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Патруль ДПС

Патруль ДПС

Виїздом працівників ДАІ та СОГ на місце пригоди було встановлено, що автопригода сталася в селі Мовчанів поблизу господарства загиблої.

Автомобіль «ГАЗ-2705», під керуванням 20-річного водія, виконуючи маневр руху заднім ходом здійснив наїзд на пішохода. Від’їхавши з місця ДТП декілька метрів водій все ж таки повернувся до потерпілої і намагався надати допомогу до приїзду лікарів. Однак міліціонерів юнак направив по хибному сліду. Відвів підозру від себе дезінформувавши, що бачив як з місця події поїхав інший автомобіль.

В ході оперативно розшукових заходів досвідчені працівники Державтоінспекції перевірили автомобіль «ГАЗ» та його водія на причетність до події. На задній частині авто малися деформації, які свідчили про причетність до ДТП. Затриманий надав правдиві свідчення.

Автомобіль вилучено та поставлено на арешт майданчик Бахмацького райвідділу міліції. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини