Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:05:52

Безробітні допомагають оформити житлові субсидії

21.10.2015   09:59Агенцiя

Цього року перелік громадських робіт, які організовує в області державна служба зайнятості, поповнився ще одним видом. Відтак безробітні допомагають громадянам оформити житлові субсидії, а саме: інформують про порядок їх отримання та працюють з документацією.

Організація громадських робіт з оформлення житлових субсидій розпочалися ще в травні у м. Чернігові, а до кінця липня у них вже взяли участь 75 безробітних громадян.

Починаючи з серпня, до таких робіт в області залучено 103 безробітні особи. Найбільше Чернігівським міським центром зайнятості – 30 осіб, Ніжинським міськрайонним та Чернігівським районним - по 10 осіб, Варвинським, Щорським та Сосницьким районними ЦЗ - по 8 осіб. Крім того, 6 безробітних тимчасово були зайняті на таких роботах у Борзнянському районі, по 5 – у Корюківському та Бахмацькому, по 3 – у Бобровицькому та Городнянському, по 2 – у Срібнянському, Новгород-Сіверському та Прилуцькому, 1 особа працювала за направленням Ічнянського районного ЦЗ.

На сьогодні в області на громадських роботах з оформлення житлових субсидій працюють 66 безробітних, з яких 25 – у м. Чернігові.

Фінансування даних робіт здійснюється за рахунок місцевих бюджетів та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Зокрема, з Фонду на організацію громадських робіт з оформлення житлових субсидій у травні-вересні поточного року витрачено 70,7 тис. грн., витрати ж місцевих бюджетів склали 65,4 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.