Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:33:26

Увага, шахраї знову вимагають гроші!

14.10.2015   12:14Агенцiя

Головне управління ДФС у Чернігівській області попереджає, що на території Чернігівської області знову активізувалися шахраї. Представляючись податківцями, вони вимагають у керівників підприємств гроші.

Працівники відділу власної безпеки викрили їхні «сценарії». Телефонують на мобільний телефон керівника підприємства і представляються начальником або заступником начальника податкової інспекції. Просять гроші на потреби працівників податкової служби чи на надання фінансової допомоги. Або ж вимагають кошти, пропонуючи у такий спосіб відкупитися від  проведення перевірки фінансової діяльності підприємства. Апетити щодо сум – від 1000 до 1700 доларів. 

Як повідомив начальник відділу власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області Олексій Мисенко, цього понеділка, починаючи з 8 ранку, вони телефонували  керівникам багатьох підприємств Чернігівщини. Дзвінки надходили з номерів: (095) 517-15-49, (093) 904-51-57, (093) 904-50-97. Працівники відділу власної безпеки оперативно встановили, що  телефонували з смт. Ленінське Свердловського району Луганської області.

Якщо керівник погоджується дати гроші, шахраї через Інтернет замовляють таксі. Таксист приїздить до керівника підприємства за коштами, звісно, за щедру винагороду. Потім у телефонному режимі отримує  вказівку  за отримані гроші купити картки і поповнити мобільні телефони. А шахраї, не гаючи часу, ці кошти знімають.

Такими діями не лише наносяться збитки підприємцям та підприємствам, але й підривається авторитет органів Державної фіскальної служби.

Відділ власної безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області звертається до суб’єктів господарської діяльності з проханням: при отриманні таких пропозицій або ж інформації про факти зловживання з боку податківців негайно повідомляти за адресою: м.Чернігів,  вул.Комсомольська,11. А також нагадує телефон «довіри» відділу: (0462) 668-522.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.