Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:58:08

Всесвітній день пошти у Чернігові

10.10.2015   09:03Агенцiя

Майже двісті країн по усьому світу відзначають День пошти. Це свято дійсно масштабне, адже лише на Чернігівщині роботу поштового зв’язку забезпечують 3100 людей, це – ледве не найбільший колектив в області.

Щоб привітати поштарів із професійним святом, на запрошення керівника структури Олега Олексійовича Обушного, до центрального офісу Чернігівської дирекції «Укрпошти» завітав голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

«Пошта – інструмент людської комунікації, зв’язку зі світом за допомогою кореспонденції. Проте в Україні вона має ще важливішу місію. Поштар в Україні – не лише людина, яка приймає і доставляє листи і газети, поштар – це джерело новин, підтримки, живого спілкування для сотень тисяч людей. Пошта несе на собі велике соціальне навантаження, адже, особливо на Чернігівщині, де густота населення дуже низька, відділення зв’язку та поштарі є центром життя багатьох сіл і селищ. Вітаю вас зі святом. Переконаний, що, адаптуючись до умов ринку, пошта Чернігівщини матиме майбутнє, адже ваша робота, хоч часто і не помітна, але вкрай необхідна кожній людині», – звернувся до урочистого зібрання голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

Принагідно за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток поштового зв’язку було оголошено Подяки голови обласної державної адміністрації:

Ірині Степанівні Дмитренко – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-21» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Людмилі Миколаївні Котенко – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-14» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Ірині Михайлівні Кошовій – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Світлані Володимирівні Петровській – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-5» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Ніні Миколаївні Саповській – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-1» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Також із нагоди свята на подвір’ї офісу Чернігівської дирекції «Укрпошти» розгорнувся ярмарок виробів, створених руками поштарів, безпрограшні лотереї та пункт передплати періодичних видань.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.