Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:45:48

Новгород-Сіверську установу виконання покарань перевірили представники Генеральної Прокуратури України

07.10.2015   07:13

Новгород-Сіверську установу виконання покарань управління ДПтС України в Чернігівській області (№ 31) з робочим візитом відвідали представники Генеральної Прокуратури України Хомич Віктор Володимирович, Бугаєнко Сергій Валерійович та прокурор відділу прокуратури Чернігівської області Штаба Сергій Іванович.

Метою робочого візиту представників прокуратури була перевірка об’єктів діяльності установи, умов проживання і праці засуджених та здійснення особистого прийому осіб, що відбувають покарання.

Під час візиту, у супроводі начальника установи Спичака Валентина Івановича, представники прокуратури перевірили умови тримання засуджених, здійснили обхід камер, де утримуються узяті під варту і засуджені до арешту та камери сектору максимального рівня безпеки, в яких відбувають покарання засуджені до довічного позбавлення волі.

Оглянули перевіряючі відділення господарчої обслуги, харчоблок установи та інтернет-клас, де відповідно до статті 107 КВК України засуджені користуються глобальною мережею Інтернет та мобільним зв’язком.

Також, у рамках відвідання Новгород-Сіверської установи виконання покарань (№ 31) було здійснено прийом засуджених з особистих питань.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.