Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:30:32

Правоохоронці затримали серійного крадія автомагнітол

23.09.2015   07:24

В Чернігові, на одному з ринків міста, працівники карного розшуку міського відділу міліції затримали серійного злодія під час спроби продати викрадені речі.

Тривалий час, серед інших повідомлень, до чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції надходила інформація від громадян про крадіжки майна з автомобілів, припаркованих на ніч під будинками. Люди скаржились на зникнення автомагнітол та акумуляторів.

В результаті проведення комплексу оперативних заходів, у поле зору правоохоронців потрапив 27-річний молодик. Невдовзі його було затримано на одному з ринків Чернігова. Чоловік хотів збути за безцінь автомагнітолу, як потім з’ясувалось — викрадену.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Антон Шевцов, в ході подальшої перевірки працівниками міліції було встановлено, що крадій проживає в одному з сіл Чернігівського району. До міста він приїздив виключно вночі. На вулицях міста шукав автомобілі «Таврія» та «Жигулі», які не обладнані сигналізацією. За допомогою викрутки та ножиць відкривав замки та викрадав магнітоли і акумулятори. Найближчого ранку продавав викрадене на ринках міста.

Зі слів злодія, отримані за продаж викраденого гроші витрачав на власні потреби та на гру в лотереї.

Керівник міськвідділу внутрішніх справ повідомив, що за фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк»). Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.