Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:03:47

Понад 885 млн. гривень єдиного внеску надійшло від платників Чернігова

09.09.2015   09:13

З початку року чернігівські страхувальники сплатили до бюджету понад 885 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

За словами  начальника відділу адміністрування  єдиного внеску ДПІ у м. Чернігові Галини Мушенок це на 5,6 мільйонів  гривень більше, ніж за аналогічний період  минулого року.

 На 1 вересня 2015 року в  інспекції перебувають на обліку понад 8 тисяч платників ЄСВ  юридичних осіб та 20 тисяч СГД - фізичних осіб. Вони використовують найману працю близько 88 тисяч громадян, переважна більшість з яких - майже 82 тисячі - працюють у суб'єктів господарювання - юридичних осіб.

«Повідомлення про прийняття працівника на роботу за формою згідно з додатком до Постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 року №413 «Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу» подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором одним із таких способів:
– засобами електронного зв’язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документообігу та електронного підпису;
– на паперових носіях разом з копією в електронній формі;
– на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п’ятьма особами», - нагадала Галина Мушенок.
        
Для подання Повідомлення засобами електронного зв’язку ДФС України розроблено спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності», яке розповсюджується на безоплатній основі, зокрема, розміщено в банері «Електронна звітність» в розділі «Платникам податків про електронну звітність» офіційного веб-порталу ДФС України (http://sfs.gov.ua/elektronna-zvitnist/spetsializovane-klientske-program/).

У даному програмному забезпеченні платникам надана можливість сформувати Повідомлення про прийняття працівника на роботу, накласти електронно-цифровий підпис та направити його до Єдиного вікна податкової звітності.

Для отримання послуги електронного цифрового підпису на безоплатній основі необхідно звернутися до відділу реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 28, кім.14, тел.: 77-49-27.
На офіційному інформацій¬ному ресурсі Акредитованого Центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України (http://acskidd.gov.ua) в розділі «Реєстрація ко¬ристувачів» розміщено перелік реєстраційних документів (зразки заповнення), необхідних для отримання електронних цифрових ключів для кож¬ної категорії платників податків, інша корисна інформація.
   
Шановні страхувальники! Пам’ятайте, що своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує громадянам право на соціальний захист, а офіційні працевлаштування та заробітна плата сьогодні - гідне пенсійне забезпечення у майбутньому.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини