Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:03:37

Міліція Чернігівщини підбила підсумки роботи за 8 місяців

09.09.2015   07:09Агенцiя

В УМВС України в Чернігівській області відбулася оперативна нарада керівництва Управління з підбиття підсумків роботи ОВС області за 8 місяців.

В роботі наради взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб УМВС області, а в режимі аудіо селектору – начальники, перші заступники, заступники, заступники начальників, керівники служб міськрайвідділів.

Відкрив нараду начальник УМВС в Чернігівській області Едуард Альохін, він зауважив, що з 13 вересня в Чернігові стартує прийом заяв до патрульної поліції, побажав успіху всім, хто достойний стати поліцейським, а також наголосив начальникам міськрайвідділів, що в умовах реформування системи МВС основна їх задача — максимально зберегти особовий склад підрозділів. Також начальник УМВС докладно зупинився на пріоритетних напрямках діяльності, які потребують активізації й покращення показників.

В ході обговорення питань порядку денного учасники оперативної наради керівництва Управління розглянули діяльність слідчих підрозділів міліції, служб кримінального блоку та блоку міліції громадської безпеки.

Зокрема, було відзначено зростання порівняно з минулим роком кількості кримінальних проваджень, але за кількістю пред’явлених підозр показники покращилися.

Водночас колегія акцентувала увагу на проблемі вуличної злочинності (пограбувань і крадіжок), перш за все — у найбільших містах Чернігівщини. З цього приводу начальник УМВС висунув вимогу ретельно проаналізувати ситуацію та переглянути принципи організації охорони громадського порядку як в Чернігові, так і в інших містах, прагнучи підвищити ефективність цієї роботи.

У підсумковому слові до учасників оперативної наради керівник обласної міліції Едуард Альохін нагадав усім присутнім, що у державі з 5 вересня розпочалася передвиборча кампанія, яка обіцяє бути досить напруженою. Натомість начальник УМВС підкреслив, що міліція знаходиться поза політикою і не приймає сторону будь-якої політичної сили. Для правоохоронців всі рівні перед Законом, який міліція покликана охороняти. Задача міліції – забезпечити порядок під час передвиборчої кампанії і не дати втягнути себе у якісь політичні ігрища.

Начальник УМВС в області довів до відома підлеглих вимоги, які висуває перед правоохоронцями Міністр внутрішніх справ України, та з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.