Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:19:51

Чернігівські патрульні працюють в режимі миттєвого реагування

05.09.2015   12:58

Наряд патрульної служби міліції Чернігівського міського відділу УМВС оперативно затримав грабіжника, який серед білого дня зривав коштовні прикраси з жінок на вулицях обласного центру.

Як повідомив начальник чернігівського міськвідділу УМВС підполковник міліції Антон Шевцов, вчора близько 16:10 до чергової частини чернігівської міліції надійшло повідомлення від 24-річної чернігівки про те, що кілька хвилин тому її пограбував невідомий, відкрито заволодівши ланцюжком з жовтого металу та мобільним телефоном марки «Prestigio».

Чергова частина міськвідділу передала орієнтування з прикметами злочинця всім патрулям і нарядам, в місті було введено план «Спіраль».

Наряд батальйону патрульної служби міліції ЧМВ УМВС в складі старшого наряду лейтенанта міліції Станіслава Куца, молодшого лейтенанта Юрія Деменчука та водія - прапорщика міліції Олександра Сочивця, прибувши на місце пригоди, організував прочісування навколишньої території. В ході обстеження одного з дворів, прилеглої до місця скоєння злочину території, правоохоронці помітили схожого за прикметами молодика, який, побачивши міліцейську машину, кинувся навтіки.

В процесі переслідування та затримання підозрюваного, який, до речі, чинив патрульним відчайдушний опір, міліціонерам довелося застосовувати заходи фізичного впливу.

Затриманого одразу ж впізнала потерпіла та свідки. В нього було виявлено та вилучено викрадені речі, а його самого - доставлено в міськвідділ міліції на вул. Шевченка 13.

В ході проведення перевірки з’ясувалося, що 28-річний чернігівець вже був раніше судимий за крадіжки.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «грабіж», що передбачає покарання аж до позбавленням волі на строк до чотирьох років.

В порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України підозрюваного затримано до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського райвідділу УМВС. Зараз він перевіряється на причетність до інших аналогічних злочинів та території Чернігова.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини