Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:21:58

Оперативна інформація прес-служби ДАІ Чернігівської області

26.08.2015   10:51Агенцiя

За минулу добу на автошляхах області працівниками Державтоінспекції було виявлено та припинено 72 порушення Правил дорожнього руху.

З яких:
​ · керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння –5 фактів;
​ · перевищення швидкості руху – 14;
​ · порушень вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг – 3;
​ · порушень правил розташування транспортних засобів на дорозі (зупинка, стоянка) –5;
​​ · порушення правил пішоходами –5;
 · інші порушення – 30

За минулу добу на території області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 особа загинула, 2 отримали тілесні ушкодження.

Шановні водії, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, будьте пильними на дорозі. Дбаючи про свою безпеку, ви подбаєте про безпеку інших учасників дорожнього руху.

 На території обласного центру проводяться заходи з метою профілактики аварійності, попередження та припинення порушень правил дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів «таксистами» та водіями автобусів.

За добу працівниками ДАІ було складено 8 адміністративних протоколів, з них: на водіїв «таксі»-4 протоколи; на водіїв автобусів -4 протоколи.

Також, з метою попередження та недопущення дорожньо-транспортних пригод за участю нетверезих пішоходів,  працівниками ДАІ виявлено та передано до нарядів патрульно-постової служби 5 «горе-пішоходи».

Під час нагляду за дорожнім рухом працівниками ДАІ надано посильну допомогу учасникам дорожнього руху, в частині роз’яснення подальшого маршруту руху, надання технічної допомоги, надання консультативної допомоги в межах компетенції.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини