Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:14:10

За втручання прокуратури району в державну власність повернуто безхазяйну квартиру

21.08.2015   09:15

Прокуратурою Семенівського району встановлено факт тривалої відсутності квартиронаймачів, яким у 1991 році надавався ордер на квартиру в багатоповерховому будинку в м. Семенівка.

З моменту отримання ордеру і до цього часу належний догляд за квартирою не ведеться, особи у квартирі не проживають, оплату житлово-комунальних послуг не здійснюють. У результаті цього квартира залишилась безнаглядною, приведена у незадовільний стан, що впливає на загальний стан будинку та спричиняє незручності для сусідів по багатоквартирного будинку.

З огляду на це прокуратурою Семенівського району в інтересах виконавчого комітету Семенівської міської ради заявлено позов про визнання квартиронаймачів такими, що втратили право користування квартирою в м. Семенівка, який 30 липня 2015 року задоволено в повному обсязі.

Після вступу рішення в законну силу вказана квартира буде поставлена на баланс Семенівської міської ради та в подальшому виділена особам, які її потребують.

Про це повідомив прокурор Семенівського району радник юстиції Сергій Хамайко.

— З позиції цивільного обороту кожна річ повинна належати на праві власності певній особі чи державі. При цьому право власності породжує в особи, яка ним володіє, не тільки певний обсяг прав, пов’язаних з володінням, користуванням та розпорядженням певною річчю, але й покладає на останнього тягар утримання, — додав він.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.