Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:27:56

ДАІ посилює контроль за таксистами

19.08.2015   10:00Агенцiя

На даний час, серед водіїв автомобілів «таксі» значно погіршився стан транспортної дисципліни. Порушення ними Правил дорожнього руху, в свою чергу, викликало велику кількість обурень зі сторони інших учасників дорожнього руху.

На території Чернігівської області проходить оперативно-профілактичне відпрацювання під однойменною назвою «Таксі».

Як показали результати відпрацювання, нарікання і скарги учасників дорожнього руху на «таксистів» виявилися справедливими і, більше того, зафіксована велика кількість правопорушень з їх боку виглядає як пряме ігнорування Правил дорожнього руху, що створює небезпеку для життя та здоров’я людей.

За період операції працівниками ДАІ виявлено 81 порушення ПДР.

Серед основних порушень, є перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху, порушення вимог дорожніх знаків, зупинка і стоянка, порушення правил проїзду пішохідних переходів та ненадання переваги в русі пішоходам не нерегульованих пішохідних переходах.

З метою підвищення безпеки на вулицях міста, профілактики аварійності, попередження та припинення порушень правил дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів автомобілями таксі, Державтоінспекцією Чернігівської області подібні операції будуть проводитися постійно, тому послаблення контролю з боку правоохоронців очікувати перевізникам не варто.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини