Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:03:54

Чернігівці відремонтували автомобілі для військового госпіталю

14.08.2015   12:18Агенцiя

Працівники ВАТ "Чернігівавтосервіс" надали допомогу військовому госпіталю. Вони відремонтували три автомобілі: карету швидкої допомоги, пересувний рентгенкабінет та автобус для транспортування хворих.

Автомобілі належать 407-му військовому госпіталю, який розташований в обласному центрі. Військові заздалегідь провели ремонт вузлів та агрегатів техніки, а працівники "Чернігівавтосервісу" її пофарбували.

- Сума коштів, яка необхідна була для проведення ремонтних робіт стала непосильною для нашої установи, - розповів начальник госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко.  – Тому провели роботу щодо пошуку благодійників, які б допомогли у вирішенні цього питання.

Колишній військовий, Генеральний директор ВАТ "Чернігівавтосервіс" Володимир Козир зголосився надати допомогу військовим медикам і після транспортування техніки на підприємство автомеханіки за півтора місяця провели роботи з фарбування автомобільних кузовів.

- На ремонт було витрачено понад шістдесят тисяч гривень: провели зварювальні роботи, пофарбували автомобілі, а також модернізували старий двигун однієї з машин, - повідомив Володимир Козир.

- Ми намагаємося постійно допомагати військовим, які захищають незалежність та суверенітет  нашої держави, - зазначив керівник ВАТ "Чернігівавтосервіс" Володимир Козир. -  Свого часу для воїнів АТО закупили та відправили бронежилети, радіостанції та майже 20 тонн різноманітної гуманітарної допомоги. Також щоразу виділяємо автобуси для перевезення військовослужбовців до місць дислокації в зоні АТО.

Відремонтовані автомобілі отримав начальник 407-го військового госпіталю Олександр Слєсаренко. Він подякував спеціалістам та керівнику автопідприємства за безкоштовну допомогу в ремонті військової техніки.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.