Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:38:42

Прокуратурою погоджено підозру бухгалтеру, яка привласнила понад 50 000 гривень, сплачених батьками за харчування дітей

14.08.2015   08:08Агенцiя

На Чернігівщині бухгалтера одного з районних відділів освіти підозрюють у шахрайстві з коштами за харчування дітей у шкільних їдальнях.

Ці незаконні дії розслідуються в рамках кримінального провадження. Днями прокуратурою району погоджено підозру цій службовій особі у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 358, ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України (шахрайство, а також складання та видача завідомо підроблених офіційних документів).

На сьогодні досудовим розслідуванням встановлено, що бухгалтер тривалий час присвоювала та витрачала на власні потреби частину коштів, одержаних від шкільних кухарів за харчування дітей у їдальнях навчальних закладів. Для цього вона ввела в оману кількох кухарів, начебто ці кошти потрібно не вносити на спеціальний рахунок відділу освіти, а передавати їй особисто. Потім кухарі від неї ж отримували підроблені, з вигаданими номерами, квитанції про нібито внесення коштів на рахунок установи.

Таким чином періодично не вносились на рахунок та присвоювались кошти, сплачувані батьками за харчування учнів у шести школах району.

Наразі виявлено такі оборудки на загальну суму понад 50 тис грн.

Триває робота прокуратури та слідчого відділу РВ УМВС над завершенням досудового розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини