Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:53:27

В ДТП травмувалося 10 осіб

10.08.2015   13:29

9 серпня о 20:50 в смт. Козелець 27-річний водій місцевий мешканець, керуючи автомобілем ВАЗ2107, рухаючись в напрямку с.Берлози, не надав перевагу в русі на рівнозначному перехресті водію автомобіля ЗАЗ1102 під керуванням 23-річного мешканця села Мирне. Внаслідок чого відбулося зіткнення транспортних засобів.

В салоні автомобіля ЗАЗ 1102 перебувало 7 пасажирів, серед них двоє неповнолітніх( 2006 та 2013 року народження). Всі учасники дорожнього руху поверталися із відпочинку.

В результаті зіткнення в дорожньо-транспортній пригоді отримали тілесні ушкодження 10 учасників дорожнього руху, серед них 8 пасажирів та 2 водії транспортних засобів. Постраждалих доставлено до Козелецької районної лікарні.

Згідно технічної характеристики транспортного засобу «Таврії» допустима кількість місця для сидіння -5 (одне місце для водія).

Одне з найнебезпечніших перевезень вважається, коли батьки на руках перевозять своїх дітлахів. При різкому гальмуванні зі швидкістю в 50км/год вага дитини зростає приблизно у 30 разів. У цей момент утримати маленького пасажира від різкого удару практично неможливо. Найбільш оптимальним варіантом для захисту дитини є установка в автомобілі спеціального дитячого крісла.

В даній дорожньо-транспортній пригоді внаслідок зіткнення неповнолітні отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.