Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:22:58

Громадянин РФ на кордоні звернувся з проханням надання йому та його сім’ї політичного притулку

05.08.2015   13:54Агенцiя

На Чернігівщині в одному з пунктів пропуску на кордоні з Росією під час проведення прикордонно-митного оформлення до представників Державної прикордонної служби України звернувся громадянин Російської Федерації, який попросив для себе та своєї сім’ї політичного притулку на території нашої держави.

Чоловік пояснив, що таке рішення він разом з сім’єю прийняли у зв’язку з переслідуванням на території Росії.

Під час фільтраційних заходів, які проводилися спільно зі співробітниками СБУ, було встановлено, що даний громадянин на території Росії неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності через критику існуючої влади. У ході слідства неодноразово відбувались обшуки. В 2014 році після початку війни на сході України чоловік не припиняв критикувати дії керівництва Росії, через що було відкрито нову кримінальну справу.

Постійні переслідування змусили росіянина залишити територію Російської Федерації. В даний час його разом з сім’єю пропущено через кордон та направлено до міграційної служби.

Державна прикордонна служба України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини