Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:08:53

В Чернігові після інструктажу міліціонери виїхали на виборчі дільниці

24.07.2015   14:25Агенцiя

Після проведення стройового огляду особового складу та інструктажу міліціонери заступили на охорону громадського порядку в Чернігові на виборчих дільницях 205 округу.

Заступники начальники Управління МВС в Чернігівській області ОлександрПотапенко та Роман Пицків провели стройовий огляд з метою перевірки стану форменого одягу, зовнішнього вигляду особового складу та визначення його стройової виправки.

Огляд проводився у зв'язку із заступанням правоохоронців на охорону виборчих дільниць на довиборах у Верховну Раду в Чернігові по 205 округу.

Правоохоронці були ретельно проінструктовані про заходи безпеки при поводженні зі зброєю, відпрацювали алгоритми дій працівників міліції в разі якихсь провокацій на дільниці. Водночас керівництво УМВС нагадало про вимоги щодо ввічливого спілкування з громадянами, представниками ЗМІ, політичних партій, депутатського корпусу і спостерігачами.

Після проведення стройового огляду та інструктажу міліціонери направилися до окружної виборчої комісії, яка з 9:00 вже почала видачу бюлетенів. Наразі правоохоронці забезпечують порядок на ОВК, порушень не зафіксовано. Після отримання бюлетенів правоохоронці разом із членами дільничних виборчих комісій виїхали на дільниці для несення служби.

До 16:00 окружна виборча комісія планує закінчити видачу бюлетенів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини