Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:50:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.07.2015   10:16Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 12 липня по 08 годину 13 липня 2015 року.

Надзвичайні ситуації:

11 липня  2015 року у приватному господарстві у с. Тужар Козелецького району зафіксовано загибель однієї голови свиней з клінічними ознаками, подібними до африканської чуми свиней. З метою проведення дослідження на інфекційні хвороби відібрано патологоанатомічні матеріали, які направлено до Київського державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи. За результатами дослідження підтверджено діагноз "Африканська чума свиней".
Протягом 12 липня у населення вилучено 4 голови тварин. Вилучених свиней умертвили безкровним методом та утилізували шляхом спалювання.

 

Пожежі:

Зареєстровано 2 пожежі, з яких 1 в житловому секторі та 1 сухої трави. Вогнем знищено 1 будівлю, вигоріло 0, 2 га території. Причинами пожеж став підпал та необережне поводження з вогнем.


 

Події на водних об'єктах:

12.07.2015 року о 21 год. 10 хв. у м. Ніжин, в р. Остер місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло чоловічої статі. Особа та причина смерті встановлюються.



Інші повідомлення:

12.07.2015 року о 15 год. 35 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування ТК "Вена", за адресою: м. Чернігів, вул. 77-ї Гвардійської Дивізії. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

12.07.2015 року о 16 год. 17 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування супермаркету "Союз", за адресою: м. Чернігів, вул. Рокосовського. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

12.07.2015 року о 18 год. 15 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування Чернігівського обласного академічного Українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка за адресою: м. Чернігів, просп. Миру. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

12.07.2015 року о 19 год. 13 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування Деснянського районного суду за адресою: м. Чернігів, просп. Перемоги. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

 

Прогноз погоди на 13 липня 2015 року
Мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі +9...+14º, вдень +18...+23º. По Чернігову, вночі +10...+12º, вдень +20...+22º.

 

Прогноз пожежної небезпеки
Пожежна небезпека в лісах області переважатиме 2 та 3 класу (мала та середня пожежна небезпека).

 

Радіаційний фон на території області складає:
м. Чернігів - 13 мкр/год, м. Щорс - 10 мкр/год, с. Покошичі - 12 мкр/год, м. Семенівка - 12 мкр/год, м. Ніжин - 12 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини