Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:42:17

Бюджет Чернігівщини за півроку отримав більше 6 мільйонів гривень за ліцензії на алкоголь та цигарки

10.07.2015   12:35Агенцiя

На Чернігівщині за січень-червень надходження до бюджету від плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами склали 6400 тис. грн.

Як повідомив заступник начальника відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних  товарів  Головного управління  ДФС  у Чернігівській  області  Валерій  Коваль, станом  на 1 липня  в Чернігівській області обліковується 1475 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Загальна кількість діючих ліцензій - 4525 шт., в тому числі:  на алкогольні напої – 2503 шт.,  на тютюнові  вироби  – 2022 шт.

Протягом січня-червня відділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області видано 1284 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1015 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

При цьому за цей період анульовано 140 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 179 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Також призупинено за несвоєчасну сплату 137 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 126 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

При проведенні перевірок протягом січня - червня найчастіше виявлялися наступні правопорушення: зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів у місцях, не внесених до Єдиного реєстру, виявлення алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку, роздрібна торгівля за відсутності ліцензії, реалізація алкогольних напоїв за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни,  реалізація алкогольних напоїв неповнолітнім, продаж алкогольних напоїв на розлив в місцях, які не відносяться до закладів  громадського  харчування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини