Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:23:00

Прокуратура м. Чернігова розпочала кримінальне провадження щодо факту надання землі для будівництва біля Єлецького монастиря

18.06.2015   08:00

Прокуратурою міста Чернігова 16 червня розпочато кримінальне провадження, досудове розслідування в якому має дати правову оцінку факту виділення землі для будівництва поблизу Єлецького монастиря.

Провадження зареєстровано щодо посадових осіб Чернігівської міської ради та КП «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем).

Наразі встановлено, що службові особи КП «Чернігівбудінвест» та Чернігівської міськради, діючи в інтересах третьої особи (ПП «ГЕЛІОДОР»), провели процедуру надання земельної ділянки площею 0,22 га, нормативна грошова оцінка якої становить 369 194 грн, всупереч вимогам Земельного кодексу України та з уникненням від процедури земельних торгів. Це призвело до втрат надходжень до місцевого бюджету від сплати за оренду земельної ділянки.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо призначення ряду судових експертиз для встановлення всіх обставин правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини