Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:21:01

До Дня молоді в Чернігові спробують встановити світовий рекорд

17.06.2015   18:26

Показові виступи стронгменів та спроба встановлення світового рекорду, мультифестиваль «Cher Ven», молодіжний фестиваль «Студреспубліка», молодіжний фестиваль «На всю котушку», фестиваль міжнародного молодіжного гумору «Хрущ-live-2015» - про ці та інші святкові події йшлося на засіданні організаційного комітету з підготовки та проведення заходів до Дня Конституції України та Дня молоді.

Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров закликав учасників оргкомітету ретельно підготувати та на високому рівні провести всі заплановані заходи, адже і їхніми учасниками, і цільовою аудиторією буде молодь.

Попередній план заходів представив начальник управління культури міськради Юрій Ткач. За його інформацією, в суботу 27 червня на Алеї Героїв Федерація стронгмену України проведе змагання богатирів, видовищні виступи стронгменів. Силачі спробують встановити в Чернігові світовий рекорд.

Окремо про заходи за участю молодіжного активу розповів начальник відділу у справах сім'ї та молоді міськради Валерій Семенець. Він відзначив, що родзинками цьогорічного фестивалю «На всю котушку», що проводитиметься 28 червня у Центральному парку культури та відпочинку, стане активна участь міських молодіжних громадських організацій. Кожна з них презентуватиме свій профіль і свою роботу, тож усім, хто досі лишався осторонь громадської діяльності, варто побувати на фестивалі та визначитися зі своїми інтересами, щоб знайти однодумців і справу до душі.

Нового формату набув традиційний фестиваль молодіжного гумору. Так, «Хрущ-live-2015» 28 червня у міському Палаці культури збере цікаві команди з білоруського Гомеля, з Чернігова, Харкова, Полтави, а також інших українських міст.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини