Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:46:21

Рада регіонального розвитку передала медикаменти чернігівським військовим в зону АТО

17.06.2015   16:11Агенцiя

Бійці 41-го чернігівського батальйону територіальної оборони сьогодні отримали велику кількість потрібних їм медикаментів у Раді регіонального розвитку Чернігівщини.

До Сергія Березенка звернулися представники Єдиного волонтерського центру та Центру допомоги Армії Андрія Дериземлі з проханням допомогти з ліками для наших військових. Там швидко відреагували, закупили все необхідне та відправили до місця дислокації 41-го батальйону. – До нас звернулася мама бійця, який проходив службу в батальйоні, - розповіла Інна Рязуха, координатор Єдиного волонтерського центру. – Вона і по сьогодні підтримує наших хлопців. З’ясувалося, що через постійну зміну кліматичних умов хлопці часто хворіють, а медикаментів на всіх не вистачає. Ми звернулися до Сергія Березенка по допомогу і дуже швидко вирішили це питання. Машина з ліками уже в дорозі.

У Раді Регіонального розвитку зібрали необхідні противірусні, жарознижуючі та знеболюючі препарати, серед яких: фаніган, німід, седалгін, шлункові краплі, пенталгін та багато іншого. Всього 31 позиція.

За словами бійця 41-го батальйону Альберта, хлопцям дуже потрібні ці ліки. – Там ввечері сиро, в день неймовірна спека. От, напевно, бійці і хворіють. А з нежиттю та температурою багато не повоюєш. Тому ми дуже вдячні, що нам так оперативно допомогли, - розповів військовослужбовець.

Нагадаємо, що Рада Регіонального розвитку області не вперше допомагає чернігівськими бійцями, які воюють на сході. На початку місяця за ініціативи Сергія Березенка військовослужбовці 169-го навчального центру «Десна» отримали необхідні для несення служби в АТО речі: спальники, каримати, літні берці, форму, тактичні рукавиці та окуляри, аптечки та багато іншого. За словами Березенка, підтримка та забезпечення чернігівських військовослужбовців – одні з пріоритетних завдань Ради, які вона буде виконувати і в майбутньому.


Сана Бойко

PR
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини