Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:36:55

Відкрили меморіал пам’яті Сергія Рябухи

17.06.2015   11:45

Сьогодні о 10-тій ранку у ніжинської школі № 5 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому бійцю батальйону “Айдар”, який рівно рік тому загинув у зоні АТО в Луганській області, врятувавши ціною власного життя двох своїх побратимів, повідомляє Nizhin-city.

Народився Сергій Рябуха 28 березня 1991 року в м. Ніжині. Закінчив Ніжинську середню школу № 6 та Київське професійне училище залізничного транспорту № 28. До 2010 року працював техніком в аеропорту Жуляни.

Проходив службу у Збройних Силах України з 14 квітня 2010 по 14 квітня 2011 року. За військовою спеціальністю “водій автомобілів”.

При проведенні другої хвилі мобілізації пішов добровольцем до Збройних Сил України, служив у добровольчому батальйоні “Айдар”, в Афганській сотні.

Нагороджений орденом “За мужність III ступеня” (посмертно).

На відкриття пам’ятного знаку прийшло більше ніж півсотні людей, більшість з них – школярі.

Однокласниця загиблого героя поділилася з присутніми приємними спогадами із шкільного життя Сергія. “Таким приємним і життєрадісним він залишиться в нашій пам’яті назавжди.”, – говорила вона.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.