Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:56:19

Екоінспекція виявила незаконну рубку дерев у Чернігові

16.06.2015   13:57Агенцiя

За повідомленням жителів міста Чернігова, Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області перевірено факти щодо вирубки дерев по вулиці Першого Травня, поряд з новозбудованим будинком № 195-А.

На місці вирубки дерев працювала бригада робітників, якими  незаконно знесено 18 дерев клену гостролистого, стовбури яких розкряжовані на сортименти довжиною від 1,5 м. до 3,5 м. та завантажені на грузовий автомобіль МАЗ з напівпричепом.

Від надання будь-яких дозвільних документів та пояснень з приводу вирубки дерев робітники відмовились та самовільно залишили місце події ще до прибуття працівників міліції, в тому числі і водій автомобіля.
 
Викликаними на місце події працівниками ДАІ УМВС України в Чернігівській області встановлено, що власником даного автомобіля є  ДП “УкрСіверБуд”, яке і  будувало вказаний будинок.
 
Комісійно проведено заміри діаметрів пнів незаконно знесених дерев та складено перелікову відомість. Шкода, заподіяна незаконною рубкою дерев, становить 20813 гривень.
 
Працівниками міліції слідчо-оперативної групи Чернігівського міського відділу складені відповідні матеріали, опитані свідки. Автомобіль МАЗ із напівпричепом та завантаженою на нього деревиною передано під відповідальне збереження начальнику автоколони ДП “УкрСіверБуд”.
 
Державною екологічною інспекцією у Чернігівській оформляються відповідні матеріали для передачі до правоохоронних органів та прокуратури для відповідного реагування.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.