Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:09:36

У Чернігові паливо зберігають безпечно

16.06.2015   13:43

Після масштабної пожежі нафтобази у Василькові під Києвом Чернігівський міський голова Олександр Соколов дав доручення перевірити дотримання умов зберігання палива на підприємствах обласного центру.

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Олександр Кузнецов, працівники управління відвідали підприємства, серйозних порушень не виявили.

Найпотужнішим у місті за обсягами зберігання паливно-мастильних матеріалів є державне підприємство "Комбінат "Айстра". На підприємстві в постійній готовності перебуває штатна пожежна команда, усі засоби  пожежогасіння – у робочому стані і готові до застосування.

З метою запобігання можливим терактам, підприємство укомплектоване сучасною системою охорони (має систему відеоспостереження). "Результати перевірки показали, що керівництво "Комбінату "Айстра" з розумінням та відповідальністю ставиться до своїх обов’язків щодо безпечної роботи підприємства, підтримує протипожежний стан на належному рівні", - прокоментував О.Кузнецов.

Також перевірено ТОВ "Венчурі Трейд Оіл" (більш відоме серед мешканців Чернігова як "нафтобаза"), що розташоване по вул. Толстого. З’ясовано, що з 2008 року паливно-мастильних матеріалів на території товариства немає, ємності, призначені для зберігання паливних матеріалів, є порожніми.

Крім того, міський відділ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області до кінця червня перевірить усі автозаправні станції міста щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини