Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:16:41

Корбан оголосив війну чернігівському меру?

11.06.2015   09:30Агенцiя

Дивна реклама, яка з’явилася на вулицях міста, викликала не аби який подив чернігівців. На рекламних площинах плакатах розміщено повідомлення «Укроп проти редиски».

Багато хто здогадався, що це не рекламна кампанія якогось овочевого ринку (адже «укроп» українською перекладається як «кріп»). Отже «укроп», вірогідніше, є просто політичною назвою, яку вже оголосила одна політична сила і яку пов’язують із Геннадієм Корбаном. А він, як відомо, заявив про намір спробувати себе на виборах в окрузі №205. Але проти кого він виступає?

Політичний оглядач Олексій Француз вважає, що йдеться про чернігівського мера Олександра Соколова.
«Чесно кажучи, я завжди думав, що у нас в місті «редиска» – це Соколов. І не раз в жартах від місцевих політиків чув таке звернення в його адресу. Мамі показав, а вона мені – а що, мер теж на вибори йде?», – написав він у соціальній мережі Фейсбук.
Він також зауважує, що одіозний дніпропетровський бізнесмен Геннадій Корбан і його команда погано занурилася в місцеву специфіку і не вивчили округ.

«Щось погано відстежують тенденції і «клікухи» хлопці», – жартує Француз.


PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини