Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:11:42

Співробітники управління ДПтС України перекрили канал постачання наркотиків до засуджених Домницького виправного центру

09.06.2015   07:50Агенцiя

Співробітники управління ДПтС України в Чернігівській області, Домницького виправного центру (№ 135) та співробітники УБОЗ УМВС України в Чернігівській області затримали засуджених установи, які проносили та розповсюджували на території установи наркотичні речовини. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці провели низку оперативних заходів, результатом яких стало викриття двох засуджених Домницького виправного центру (№ 135). Так, співробітники сектору оперативно-розшукової роботи управління під час огляду посилки, яка надійшла засудженому В. вилучили чотири паперові пачки по 50 гр кожна з подрібненою рослинною масою, замасковані під лікарські рослини «М`ята перцева», «Кропиви листя» та «Меліса трава». За попередніми даними, наркотичний засіб призначався для розповсюдження серед засуджених.

Також, під час проведення слідчих дій, а саме проведення обшуку, на спальному місці засудженого О. виявлено на вилучено 5 згортків паперу з речовиною рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом рослини «коноплі».

Наразі розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». За збут чи передачу цих речовин в місця позбавлення волі передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини