Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:48:36

Проект "Розкажи про героя" від Держкомтелерадіо

06.06.2015   10:18Агенцiя

Державний комітет телебачення і радіомовлення України започатковує новий проект «Розкажи про героя», мета якого - зібрати на одній інтернет-платформі аудіовізуальні твори про події на сході України для поширення їх у ЗМІ.

Більше року триває в Україні війна, розв’язана Росією. Рік безпрецедентної мужності і відваги українців, які стали на захист суверенітету і незалежності своєї держави. Вітчизняні телерадіоорганізації вже створили тисячі аудіовізуальних розповідей про подвиги і втрати, бойовий шлях Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів, волонтерів, лікарів та інших учасників визвольної війни українського народу. Всі ці твори складають сучасний літопис новітньої історії України. Важливо, щоб кожний фільм, кожна радіопрограма мали якомога більшу аудиторію і сферу поширення.

На інтернет-платформі буде зібрана аудіовізуальна продукція (фільми, теле та радіопрограми, ролики тощо) про події на Сході України, протистояння українського народу загарбницькій політиці Росії. Телерадіоорганізації усіх форм власності можуть розмістити на ній свої власні твори. Водночас уже розміщені твори можна буде безперешкодно отримати та використовувати для трансляції у своїх ефірах.

Долучитися до проекту зможе кожен. Для цього слід надіслати посилання про свій аудіовізуальний твір на електронну скриньку: pol@tvradio.gov.ua та надати Держкомтелерадіо невиключні права на публічне використання цього твору на телевізійних каналах України та його фрагментів для анонсування показів.

Вже зараз на інтернет-платформі розміщено фільми «Батальйон Чернігів», «Дальні барикади», «Національна гвардія», які ЗМІ можуть безоплатно використовувати у своїй роботі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини