Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:27:35

Судом присяжних у Чернігові на довічне позбавлення волі засуджено вбивцю трьох людей

04.06.2015   10:29

Прокуратура Чернігівської області довела в суді вину підозрюваного у скоєнні вбивства трьох людей.

Цей жорстокий злочин було вчинено у квартирі п’ятиповерхівки по вулиці Доценка в місті Чернігові 5 липня минулого року. Жертвами злочину стали 62-річна господарка квартири, її 39-річний син і 41-річний знайомий сина. Усім були нанесені небезпечні для життя ножові поранення. Знайомому сина − найбільше: експерти знайшли на його тулубі, голові та кінцівках аж 19 колото-різаних ран.

За висновком досудового розслідування, цей злочин скоїв 47-річний співмешканець дочки господарки квартири, який вже в минулому відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого.

Злочин було скоєно через ревнощі, після спільного розпиття спиртних напоїв.

Підозрюваний скористався своїм правом на розгляд справи судом присяжних. У суді він повністю заперечував свою вину.

Попри це, факт скоєння злочину саме ним підтверджується висновками судово-медичних та судово-дактилоскопічних експертиз та іншими доказами. Зокрема, на штанях і взутті підозрюваного виявлена кров потерпілих; на вилученому ножі є кров потерпілих і слід безіменного пальця правої руки злочинця тощо.

Зібрані слідством докази повністю узгоджуються з показами потерпілої, яка була свідком тих подій і розповіла про обставини та механізм спричинення тілесних ушкоджень.

Оцінивши усі свідчення та докази в сукупності, суд присяжних визнав, що вину різника прокурором доведено в повному обсязі.

З огляду на тяжкість вчиненого злочину, підозрюваного засуджено до найвищої міри покарання − довічного позбавлення волі.

Вирок суду винесено 27 травня.
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.