Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:45:11

До Дня прикордонника

29.05.2015   09:30Агенцiя

З Нагоди професійного свята Дня прикордонника 28 травня на території Чернігівського прикордонного загону відбулися урочистості.

Привітати охоронців рубежів нашої держави прийшли голова обласної ради Микола Звєрєв, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, керівники силових відомств Чернігівщини, військовослужбовці 8-го навчального центру державної служби транспорту, представники волонтерських організацій, ветерани, рідні та близькі прикордонників.

Звертаючись до воїнів, Микола Звєрєв передав вітання їм з професійним святом від імені всієї представницької влади краю і депутатського корпусу Чернігівської обласної ради зокрема.
– Ми пишаємося вашою мужністю, витривалістю, хоробрістю і відданістю рідній державі, своєму народу у нинішній непростий для України період. Дякуємо вам за вагомий внесок у справу охорони державного кордону. Хай не залишає вас ніколи нездоланна віра у перемогу, підтримує свята надія, зігріває всеперемагаюча любов!, – сказав керівник.

Вітаючи особовий склад прикордонного загону зі святом, Валерій Куліч зазначив, що теперішня діяльність державної прикордонної служби України є спадкоємним продовженням славетної історії охорони кордонів нашої землі.
— Сьогодні державна прикордонна служба стала важливою ланкою в системі захисту політичних, економічних і військових інтересів України. Недоторканість державного кордону є особливо значущою для жителів нашої області. Це потребує від особового складу чернігівського прикордонного загону впровадження нових підходів до вирішення питання безпеки державного кордону, досягнення якісно нового рівня служби, що відповідає європейським стандартам, зміцнює міжнародний імідж України,— відзначив голова обласної державної адміністрації.

За зразкове виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята, кращим вартовим державного кордону були вручені Державні нагороди, відзнаки обласної ради та обласної державної адміністрації, Державної прикордонної служби України.

А солісти військово-музичного центру Збройних Сил України, учні ЗОШ №25 та колективи палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Чернігова подарували всім присутнім чудовий концерт і святковий настрій.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини