Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:49:58

Вояки з Чернігівщини лікуються в столичній "Феофанії"

26.05.2015   18:05Агенцiя

У понеділок, 25 травня п’ятеро наших земляків були направленні на комплексне обстеження та подальше лікування до клінічної лікарні «Феофанія», що у Києві.

- Ми дізналися про те, що хлопцям необхідна допомога і оперативно вирішили це питання. У «Феофанії» наші воїни пройдуть комплексне обстеження, отримають якісне лікування, пізніше їх відправлять на реабілітацію. Сподіваюсь, що додому вони повернуться здоровими та сповненими сил, - розповів нам Сергій Березенко.

Сергій Березенко Голова Ради регіонального розвитку Чернігівщини неодноразово наголошував на тому, що одним з основних завдань нещодавно створеного органу є всебічна підтримка чернігівських вояків, які проходять службу в зоні АТО.

Не називають лікарі діагнозів, про характер поранень медики теж не розповідають – лікарська таємниця. Утім, запевняють, що життю та здоров’ю героїчних вояків з Чернігівщини нічого не загрожує.

- Стан здоров’я бійців з Чернігівщини - середньої важкості. Поки складно прогнозувати термін лікування, - розповідає головний лікар клінічної лікарні «Феофанія» Ігор Семенів. – Але дякуючи зусиллям Сергія Березенка хлопці у безпеці, пройдуть лікування і швидко стануть на ноги.

Для початку усі бійці повинні пройти комплексне обстеження. Після чого лікарі визначаться з діагнозами та розпишуть лікування. Хлопці з Чернігівщини були направлені до Києва Військовим госпіталем, тож по закінченню лікування вони зберігають право на отримання усіх пільг та преференції, які передбачені законом для учасників АТО.

- Будьте певними, що ми не залишимо наших героїв наодинці зі своїми проблемами, - пояснив Сергій Березенко. – Рада регіонального розвитку Чернігівщини і надалі допомагатиме землякам, які брали участь в АТО з лікуванням, реабілітацією, матеріальними проблемами. А ще сприятимемо тому, аби усі хто повернувся з війни отримали пільги, як того вимагає закон.

Нагадаємо, що «Феофанія» - один з найкращих медичних закладів країни. Тут працюють справжні професіонали своєї справи, висококваліфіковані спеціалісти. В лікарні є всі необхідні умови для якісного лікування. Тож за здоров’я наших хлопців можна не перейматись.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини