Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:09:49

Зведений загін міліції Чернігівщини в п’ятнадцятий раз вирушив на Донбас

25.05.2015   16:56Агенцiя

Півсотні бійців з міськрайвідділів Чернігівської області та підрозділів, відділів і служб УМВС змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції.

Від імені керівництва УМВС наших земляків проводжали на Донбас начальник Управління МВС в Чернігівській області Едуард Альохін та його заступник Роман Пицків.

Під час шикування особового складу зведеного загону перед відправкою в зону проведення антитерористичної операції начальник Управління Едуард Альохін наказав бійцям не втрачати пильності, допомагати один одному і головне — всім повернутися живими і неушкодженими.

Спілкуючись із журналістами, Едуард Альохін підкреслив, що переважна частина бійців їде в зону АТО вже не вперше, тому особливих питань ні в кого не виникає. В місці дислокації основним завданням міліціонерів буде охорона громадського порядку та виявлення осіб, пов’язаних із сепаратистським рухом в тій місцевості. Міліціонери стовідсотково забезпечені усім необхідним – від озброєння, обмундирування та засобів захисту, до харчів і медикаментів.

Провести бійців на Схід прийшли також численні колеги, друзі та рідні міліціонерів. Серед них і колишній начальник Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області полковник міліції у відставці Олександр Стволовий. Офіцер проводжав свого зятя – підполковника, який разом із побратимами направляється в зону АТО. Представник старшого покоління побажав родичу з честю виконати службовий обов’язок.

Вся сім’я вболіває за свого бійця, адже з екранів телебачення знову розповідають про активізацію бойовиків та масовані обстріли українських позицій. Натомість батьки і рідні з повагою поставилися до рішення сина, вважаючи, що кожен справжній чоловік обов’язково повинен пройти через це. Офіцер повинен захищати Батьківщину.

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.