Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:43:43

Зловмисники розукомплектували цех цукрозаводу

22.05.2015   12:19

Працівники Носівського райвідділу УМВС в Чернігівській області затримали групу місцевих жителів, які викрали з підприємства і здали в металобрухт 14 метрів труб.

До чергової частини Носівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення, що з охоронюваної жомової комунікації місцевого цукрового заводу зухвалі злодії викрали 10 метрів труби діаметром 150мм. Вага викраденого - близько півтонни.

Через деякий час зловмисники знову навідалися в той же цех, де поцупили 4 метри труби вагою 225 кілограмів.

Правоохоронці почали пошуки крадіїв - перевірили підобліковий елемент та осіб, раніше засуджених за скоєння аналогічних злочинів, провели відпрацювання приймальних пунктів металобрухту.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліція вийшла на слід чотирьох місцевих жителів (серед них і неповнолітній), які за попередньою змовою скоїли крадіжки труб. Викрадене молодики здали на металобрухт, а гроші використали для власних потреб.

Відомості про дане правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.