Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:55:16

Побили радника голови чернігівської ОДА з питань волонтерства

16.05.2015   10:40Агенцiя

Запит до силових структур, правоохоронних органів, депутатської фракції «Рідне місто», голови Чернігівської ОДА, депутатів Верховної Ради від Чернігівщини.

15 травня в Чернігові паралельно відбувалося дві події, які, на перший погляд, не мали нічого спільного, однак, мали один сумний результат.

Подія перша. О 09:00 в приміщенні Деснянського суду розглядалася справа по розгону Чернігівського майдану «Чернігів обирає ЄС». Підозрюваний - колишній заступник начальника обласного УМВС Гребенюк Е. М.(с. Комісарів, Жовтневого району Оренбурзької області, Російської Федерації).

З собою Едуард Гребенюк привіз двох адвокатів, один з яких Корчовий Валерій Вікторович (смт. Красні вікна, Одеська область, Україна, свідоцтво про право заняття адвокатською діяльністю №2164 видане 24.02.2012 року), який під час судового засідання в яскравих фарбах розповідав судді Кулінічу Ю.П. про «бездоганну» службу підозрюваного для блага українського народу.

Коли суддя Кулініч Ю.П. вийшов до нарадчої кімнати приймати рішення, на телефон Корчового Валерія Вікторовича надійшов телефонний дзвінок, після якого він вийшов з зали судових засідань і більше не з’явився.

Подія друга. В цей самий час до своєї роботи, в магазин «Адреналін», йшов провідний волонтер Чернігівської області, радник голови Чернігівської ОДА з питань волонтерства Сергій Воробйов.

Нагадаємо, що магазин «Адреналін» знаходиться недалеко від будівлі, в якій знаходиться Деснянський районний суд.

Помітивши припаркований на піхошідному переході легковий автомобіль, Сергій Воробйов підійшов до авто та зробив зауваження водієві. Не говорячи ані слова, дебелий молодик (водій) вийшов з автомобіля та наніс два професійних, важких удари в підборіддя та скроню Сергію. Коли Воробйов упав, нападник, притиснувши його коліном до асфальту і методично наносячи удари по печінці та нирках, промовляв: «Будете знать, кому кланяться!».

Подія третя.
Виходячи з приміщення Деснянського суду, ми помітили Сергія Воробйова, який знаходячись у стані гроги (напівсвідомості), ледь тримався на ногах. Біля нього крутився адвокат Гребенюка - Корчовий Валерій Вікторович та наполегливо вмовляв не подавати заяву до міліції.
Як з’ясувалося, Сергія Воробйова побив СИН Корчового Валерія!

Дивовижно (не дивовижно), ПАРАЛЕЛЬНІ ПОДІЇ – батько захищає того, хто розігнав Чернігівський Майдан, а син тим часом, б’є активіста Майдану!

Звертаюся до правоохоронців - Едуарда Альохіна, голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча, народних депутатів від Чернігівщини Владислава Атрошенка, Анни Романової та Олександра Кодоли, голови фракції «Рідне місто» Василя Білогури:

а) Не забувайте, що саме завдяки таким, як Сергій Воробйов, ви знаходитесь при владі.
б) Скільки ще треба випадків, аби ви почали діяти, щоб захистити чернігівців від свавілля "прішлих" людішек: міліціянтів з РФ, підбріхувачів (українське тлумачення слова адвокат) з Одещини?
в) Чи ви чекаєте народного самосуду?
г) Очікуємо на вашу негайну реакцію на цю подію!

Очікуємо якнайширшого розголосу цієї події в місцевих та національних ЗМІ.


Станіслав Тавлуй

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини