Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:58:10

В Чернігівському СІЗО одружились 3 пари молодят

14.05.2015   09:01Агенцiя

В Чернігівському слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Чернігівській області шлюбними обіцянками обмінялись одразу 3 пари молодят.

Чоловіки-наречені, які наразі перебувають у Чернігівському СІЗО, виглядали досить схвильованими, побачивши наречених, хоча шлюбна церемонія, зважаючи на місце її проведення, була досить скромною.

Представник Чернігівського міського відділу реєстрації актів цивільного стану, в урочистій обстановці, зареєструвала шлюби та видала нареченим свідоцтва про одруження, які, в свою чергу, власними підписами офіційно затвердили свої відносини.

Новостворені подружжя обмінялись каблучками, які згодом довелось ув`язненим чоловікам залишити своїм дружинам. Молодят привітали святковими квітами родичі, які теж прибули на святкову подію. По завершенню офіційної частини новостворені родини змогли поспілкуватись під час короткострокових побачень.

Кожен має право на щастя, кохання, родину. Саме сім`я є тією складовою суспільства, яка підтримує, допомагає та стимулює до правослухняної поведінки. Тому керівництво ДПтС України в Чернігівській області сприяє та заохочує такі події, адже вони допомагають особам, які утримуються у виправних закладах переглянути свої цінності та стати на шлях виправлення.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.