Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:59:53

В Чернігові міліція затримала двох автовикрадачів

13.05.2015   07:33

Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ затримали двох чернігівців, які викрали легковик «ВАЗ-2107».

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, 7 травня до чергової частини надійшло повідомлення за фактом незаконного заволодіння автомобілем "ВАЗ-2107".

На місце події виїхали працівники міліції, які оперативно затримали двох чернігівців 1983 та 1989 років народження. Обидва знаходилися в стані алкогольного сп'яніння. В ході подальшої перевірки правоохоронцями було встановлено, що чоловіки вночі відпочивали в нічному розважальному закладі та добряче напилися.

Повертаючись додому, вони побачили біля одного з будинків по вулиці Горького автомобіль «ВАЗ-2107», який вирішили викрасти. Відчинивши дверцята (зі слів викрадачів, автівка була не замкнена), один з чоловіків сів у салон, але тут спрацювала сигналізація. На її звук вибіг сторож з сусіднього будинку, який і викликав міліцію.

В цей час викрадачі з'єднали дроти і завели двигун, але машина різко покотилася по дорозі та в'їхала у стіну будинку. Затримані зізналися у скоєному і дали правдиві свідчення. Автомобіль "ВАЗ-2107 передано законному власнику.

Володимир Рапута повідомив, що за фактом незаконного заволодіння автомобілем відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Підготовка до опалювального сезону: Чернігівська громада отримає 4 «міні-ТЕЦ» 15:00

USAID Україна через Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з командою Мінінфраструктури, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, НКРЕКП розгортає мережу малої та середньої когенерації.

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини