Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:49:52

Металеве огородження відновлено за рахунок винуватця ДТП

08.05.2015   07:38

Вперше в історіі існування Служби автомобільних доріг у Чернігівській області увінчалась успіхом відшкодування шкоди, заподіяної під час ДТП майну державної організації.

Так 15 травня 2014 року о 2-й годині ночі на км.99+276 автомобільної дороги М-02  „Кіпті – Глухів-Бачівськ”, мешканець м. Конотоп, керуючи автомобілем „КІА СЕRATO”, не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на праве узбіччя, де скоїв наїзд на металевий відбійник (металеве бар’єрне огородження), балансоутримувачем якого є Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

В результаті вказаного ДТП ділянка металевого бар’єрного огородження протяжністю 24 п.м. була повністю виведена з ладу. Сума матеріального збитку по зведеному кошторисному розрахунку уповноваженої проектної  організації склала 8784,00 (вісім тисяч сімсот вісімдесят чотири) грн. Крім заподіяних збитків, важливим фактом діяльності Служби є забезпечення безпеки дорожнього руху.
 
В ході проведеної претензійно-позовної роботи Службою, на підставі Рішення Борзнянського районного суду в Чернігівській області, з винної особи було стягнуто у повному обсязі суму заподіяних  збитків та судових витрат.

На даний час, за рахунок стягнутих коштів було здійснено відновлення металевого бар’єрного  огородження на вказаній ділянці дороги, про що свідчать фотознімки. Таким чином майно державної організації було відновлено за рахунок винної особи.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини